TUOTTEEMME

Imurit - Teollisuusimurit

Finntensidin laajasta valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi siivousvälineet koti- ja ammattikäyttöön. Oikea siivousväline on ratkaisevassa osassa puhdistustyön lopputulokseen. Tuotevalikoima on toteutettu siten, että löydät tuotteet käyttötarkoituksen mukaan lajiteltuna. Haku toiminto helpottaa tuotteiden löytämistä. Haku etsii tuotenimestä, -koodista ja -tiedoista.

Pölyluokat

Pölyluokka L: Yksinkertaista ja vaaratonta pölyä, kuten kotitalouspölyä tai materiaaleja, kuten hiekkaa ja maata. Pölyluokkaan L tarkoitetussa pölynimurissa on oltava suodatinjärjestelmä, joka pystyy keräämään 99 % pölystä. 

Pölyluokka M: Kaikki puupöly, sekä pöly kitistä, täyteaineesta, lakasta, kipsistä, sementistä, betonista, kiinnitysmassasta ja maaleista, kuten lateksi- ja öljymaaleista, tai kvartsia sisältävistä materiaaleista, kuten piistä. Kun käytät M-luokan pölynimuria, suodatin kerää 99,9 % pölystä. 

Pölyluokka H: Pöly, jossa on syöpää aiheuttavia tai muita sairauksia aiheuttavia hiukkasia, kuten pöly, jossa on homeitiöitä, asbestia, mineraalikuitua, bitumia tai keinotekoisia mineraalikuituja, kuten lasivillaa. Pölynimurin suodatin pölyluokassa H vangitsee 99,995 % pölystä. 

Sivun alkuun

VIIMEKSI SELAAMASI TUOTTEET